Hypotheek berekenen

U wilt een huis kopen, maar hoe hoeveel kunt u hiervoor lenen? De hoogte van uw hypotheek is afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom belangrijk om goed hypotheekadvies te krijgen van een hypotheekadviseur. Het berekenen van uw maximale hypotheek is een belangrijk onderdeel van dit advies. De hypotheekadviseurs van Vesta hypotheken kunnen geheel vrijblijvend een deskundige berekening voor u maken. Aan de hand van deze berekening weet u precies hoeveel u kunt lenen en dus welk budget u heeft in uw zoektocht naar een nieuwe woning.

Start nu met berekenen

Een aantal factoren die van invloed zijn op het hypotheekadvies, zijn bijvoorbeeld:

  • Uw inkomen
  • Uw leeftijd
  • Uw arbeidscontract
  • Uw financiële situatie
  • De waarde van uw woning

Uw hypotheekadviseur berekent op basis van al deze (en meer) factoren precies uw maximale hypotheekbedrag. Zo weet u zeker dat het bedrag dat u nodig heeft voor uw woning, ook daadwerkelijk kunt lenen bij de bank in de vorm van een hypotheek. De factoren die van invloed zijn op de hypotheek, zijn natuurlijk voor iedereen anders. Een persoonlijke hypotheekberekening is dan ook erg belangrijk. Wellicht heeft u bijvoorbeeld een tijdelijk contract, of bent u helemaal niet in loondienst maar werkt u zelfstandig. De hypotheekadviseurs van Vesta Hypotheken hebben jarenlange ervaring en kunnen u in elke situatie van passend hypotheekadvies voorzien.

Een huis kopen en het afsluiten van een hypotheek is niet iets wat u doet voor de korte termijn. Een hypotheek is een langlopende lening die financiële verplichtingen met zich meebrengt.

Ik wil een hypotheekberekening

Ik wil graag meer informatie

De looptijd van een hypotheek is vaak 30 jaar en in die tijd kan veel gebeuren. Ook dit is iets waar uw hypotheekadviseur ervaring mee heeft. In een persoonlijke hypotheek berekening houdt uw hypotheekadviseur dan ook rekening met meerdere scenario’s. Zo weet u precies wat de financiële consequenties en mogelijkheden zijn voor u persoonlijk. U wilt immers voor langere tijd met veel plezier in uw woning kunnen wonen en daarom alle verplichtingen die de hypotheek met zich meebrengt kunnen blijven nakomen.

 

Bereken uw maximale hypotheek

  • Partner?
  • Maximale hypotheek: €