Hypotheekadvies

Het kopen van een huis is een leuke, maar impactvolle stap in uw leven. De hypotheekadviseurs van Vesta Hypotheken helpen al jarenlang mensen bij het maken van deze stap.

Door het afsluiten van een hypotheek heeft u de financiële mogelijkheden om eigenaar te worden van uw droomhuis, maar gaat u ook een aantal verplichtingen aan richting de bank. Het is dan ook belangrijk om u goed te laten adviseren voordat u een hypotheek afsluit. Hiervoor gaat u naar een hypotheekadviseur. Met uw adviseur bespreekt u in een adviesgesprek uw wensen en ideeën, uw financiële situatie en toekomstplannen. Het maakt niet uit of u van al deze aspecten al een gedetailleerd beeld hebt, of eigenlijk nog helemaal niet goed weet hoe het er voorstaat met uw plannen en financiën. Samen met uw hypotheekadviseur bepaald u wat de volgende stap gaat zijn richting uw nieuwe woning.

Neem contact op met een adviseur

Op basis van uw inkomen en financiële situatie berekent uw hypotheekadviseur precies uw maximale hypotheekbedrag. Dit is voor iedereen anders, dus een persoonlijke hypotheekberekening is dan ook erg belangrijk. Zo weet u zeker dat u het bedrag dat u op een woning biedt, ook kunt lenen bij de bank.

De looptijd van een hypotheek is vaak 30 jaar en in die tijd kan veel gebeuren. Ook dit is iets waar uw hypotheekadviseur ervaring mee heeft. In een persoonlijke hypotheek berekening houdt uw hypotheekadviseur dan ook rekening met meerdere scenario’s. Zo weet u precies wat de financiële consequenties en mogelijkheden zijn voor u persoonlijk. Een hypotheek is namelijk een verplichting die u zowel nu als later wilt kunnen nakomen.

De hypotheekadviseurs van Vesta Hypotheken hebben veel aandacht voor de persoonlijke kant van het hypotheekadvies. Wellicht heeft u veel verstand van hypotheken en wilt u alles snel geregeld hebben, dat kan! Uw hypotheekadviseur zorgt er met zijn ervaring en contacten voor dat alles snel geregeld is.  Als u voor het eerst een huis koopt en nog weinig afweet van alles wat er bij een hypotheek komt kijken, zullen de hypotheekadviseurs van Vesta Hypotheken alle tijd voor u nemen. Heeft u naar aanleiding van het hypotheekadvies nog vragen of andere zaken die u met uw hypotheekadviseur wil bespreken? Dan staat uw persoonlijke hypotheekadviseur altijd voor u klaar. Geen online systeem of callcenter waar u een willekeurige medewerker aan de lijn krijgt, maar uw eigen vertrouwde adviseur die u altijd kunt bellen.

Ik wil een hypotheekberekening

Ik wil graag meer informatie