ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER

Wanneer u vestahypotheken.nl bezoekt en/of gebruik maakt van diensten of informatie op deze website, stemt u in met het volgende

1 - Vestahypotheken.nl kan niet garanderen dat de site ononderbroken toegankelijk is en foutloos functioneert. Vestahypotheken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - als gevolg van het niet toegankelijk zijn of het niet naar behoren functioneren van de site.

2 - Vestahypotheken.nl streeft ernaar op de site juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, maar kan niet garanderen dat de aangeboden informatie juist, volledig en actueel is. Vestahypotheken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - als gevolg van het niet juist, volledig of actueel zijn van de aangeboden informatie.

3 - De op de site verstrekte informatie en/of aanbevelingen, mogen niet worden beschouwd als een persoonlijk advies. De verantwoordelijkheid voor de keuze en het gebruik van de informatie berust bij de bezoeker van de site.

4 - De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

5 - Vestahypotheken.nl behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging de informatie op de site, waaronder de tekst van deze Algemene voorwaarden & Disclaimer, te wijzigen.

6 - Op deze website is het mogelijk om via formulieren direct in contact te treden met vestahypotheken.nl. Vestahypotheken.nl kan niet garanderen dat deze elektronische berichten niet op het verkeerde adres worden bezorgd of worden onderschept. De verantwoordelijkheid voor de keuze en het gebruik van elektronisch berichtenverkeer berust bij de bezoeker van de site.

7 - Vestahypotheken.nl kan niet garanderen dat aan hen gerichte elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Vestahypotheken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - als gevolg van het niet of te laat ontvangen of verwerken van aan hen gerichte elektronische berichten.

8 - Vestahypotheken.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de mogelijke aanwezigheid van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten in via de site toegankelijke gegevens, informatie, software, verwijzingen of hyperlinks.

9 - Vestahypotheken.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

DAAROM VESTA HYPOTHEKEN

Het is waarschijnlijk de grootste aankoop van uw leven: een huis. Spannend dus, begrijpen wij bij VESTA.

Want wie weet hoe uw leven er de komende jaren uitziet? Misschien besluit u voor uzelf te beginnen, krijgt u een schenking of verwelkomt u een nieuw gezinslid. Of u krijgt te maken met ontslag, het verlies van een dierbare of ziekte. Grote veranderingen die invloed kunnen hebben op uw financiële situatie. Daarom zorgen wij bij VESTA voor hypotheken die met u meebewegen. Zodat u onbezorgd kunt wonen. Nu en later.

VESTA IS AANGESLOTEN BIJ:

Vesta Hypotheken werkt met een team van ervaren en erkende hypotheekadviseurs. Wij zijn aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten en het KiFiD en werken samen met de Stichting Nationale Hypotheek Garantie.

erkendsmall_100
kifid_logo_small
nhg_small

Bel: 030 - 635 5080
Op werkdagen van 08:30u - 18:00u bereikbaar